K


Fet fylle text

Det är en hård värld, en snål värld, en svår värld och man kan fråga sveriges så kallade demokrati hur mycket är jag värd. Det kallas mänskliga rättigheter men jag svär kuken på sveriges minister är mindre än en centimeter. Vi matas med nyheter men det är inte bara självklarheter. Sena nätter

trött på denna skiten, gud kunde du inte se hur lilla jag var sliten.lilc represent

finns ingen respekt, svär denna världen har blivit helt defekT. man börjar känna våren i kroppen problemen försvinner faklan den brinner, men man vet att med tiden man vinner. med ett leende på läpparna men i hjulet sättskäpparna. varför just jag kommer aldrig sluta undra, men istället förtsätter jag i mörkret fumla, ingen ide att tänka påskiten nu, när våren äntligen börjar komma ut, sitta påstranden suttlan i handen, men lika snabbt som våren kom försvann den.

korv

tänker tills mina egna tankar blir irriterande, det var om dig som jag satt och filosiferade, kapitulerade, mitt namn i ditt hjärta jag graverade. Men jag släppte ändå en tår när din hand försvann från mitt lår, du reser dig och går. I mitt hjärta fick jag sår.

colt

hela världen är vad jag skulle ge, för att få se dig le.

yeaaah


Vard

"Som om en ängel kom och gav mitt ett par vingar, kanske skulle kunna beskriva känslan av dina fingrar, mot min kropp när du berör mig, snälla förför mig, du förgör mig, förstör mig, varför är jag så skör säg"

älskar att jag är så duktig!

Jag är glad, om jag sköter skolan tills sommarlovet, får jag en fet tatuering och åka t london. Det lär vara riktigt nice.

Korv

A + b = jag skiter i de. Matte med min fina lita som äntligen är tillbaka! Cludeloot

Nattvard

Might be only feftheen years old but i make damn sure that the truth will be told, you say that i am all wrong but you cant tell me to change my song, i know im right, our else my would be plane white? Whriting down this lines, thinking of some dope rimes and i bless the old times.. Jag kan inte stava ibland. Men det skiter jag på!

Skrattattack

Haha årets, sätter mig i köksoffan och pratar med min bror om roliga ramlingar genom åren, satt och gapskratta åt roliga minnen, plötsligt från ingenstans brakar hela soffan i hopp.. När man talar om trollen, min bror satte mjölken i halsen så mycket han skrattade, och höll på att kvävas Synden straffar sig själv mina små vänner, men jag tycker det är kul ändå och förstod inte allvarligt det var förens han började spy mjölk. Och så fort han började andas igen kvider vi av skratt igen, min och min brors hemska humor är otroligt roande.

bajsvard

kan inte bara låtsas som att det regnar när jag bara önskar mig grönare ängar men istället är jag fast i att lösa dessa slängar.
i know im fucking beautiful , atleast on the outside ;)

vard

hejvard på digvard! att pratvard vardspråket är en konstvard, en härlighetvard som man iblandvard kan unnavard sigvard, de är soft vard.
bara femton bast men från detta livet tar jag järna en rast meckar upp en fet i all hast, orkar inte bära denna last.

kvälls funderingar

så förjävla lätt, att trämpa snett. tänk på allt livet dig har gett. plogar hellre sagta fram i snön än att halka på isen. men vad gör man när inte allt känns bra du får inte riktigt allt du vill ha, lyssnar fortfarande på allt som han sa. önskar himlen var blå, men den stannar grå, så shit hur det får en att må, den är för långt bort för att nå. gud förlåt mig för mina dåliga vanor, börjar falla tillbaka in på dåliga banor. på dagens gator alla krigar efter silvret som äckliga skator.   hahahaahaahahahaha natt funderingar

En sån liten flicka, bortglömd av tiden som började ticka. Upp till himlen hon ville sticka.

förövrigt sitter man och äter veg mat, jävligt goett. me love minimajs. men det är ändå bajs. kul kul kul damp.
Enligt mig är det lojaliteten som gäller men de verkar inte vara någon annan som bryr sig häller. nu är det tjugohundraelva det är bara att bita ihop att svälja, en dans på rosor är inget man kan välja. försöker ställa upp för alla och jag pissar på er, som tror att ni mig dum kan kalla.

some lines

händer jao :P tänkte dra några lines..
jag vet att ni skyr mig, men ser det ut som att jag bryr mig verkar vara omvärlden som styr mig. att säga ifrån kanske är någon som jag borde testa jag vet trots allt mer en de flesta mitt intellekt är något utav det bästa. varje gång man börjar känna sig trygg får man kniven i sin rygg, de har gjort mig totalt folk skygg. att supa har blivit för vanligt, ***** för mkt det börjar bli farligt varför jag gör som jag gör det är oförklarligt.
tänker alldeles för mycket, på vad folk har om mig i tycket, men kom inte till mig och säg att ni aldrig känt trycket. vad man än gör, vad man än gör, står man ensam utanför. som sagt tänker mer än vad jag bör.
;)

Snopp

Tjena kexet! Sitter du här och smular :p egentligen tycker jag det är otroligt gay med blogg, bara lajvare. Dock vet ni inte vem jag är så jag tänkte lära ut lite shit till er små barn.. Senare ;)

KORV

Hejhejhej. Hade riktigt roligt med E, S, O, C & B igår, drog i mig en jävla massa vodka och så hade vi roligt och myste :) sen följde lilla E med mig hem, så drog vi och fixa lite shit hahaha. Va lite med min bror, sen decka.. konstigt och E snarkade hahah. Det här var mitt trevliga första inlägg :)
bobiiiiiiie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0