;)

For boys its "broes before hoes" for girls its "chicks before dicks" for me its, ho ever the fuck has my back against these fake ass bitches.

JAG VÅGADE TATTUERA MIG1!!


hejsan


ovanlig karaktär.



har huvudet på jorden men tankarna ovanför molnen, en rätt ovanlig karaktär, men om du lyssnar, kan jag lova att du lär. jag kanske till och med blir någon som du håller kär.
är guds straff för alla hennes synder, kanske skall hjälpa henne, och lätta på hennes tyngder.
vi ses vid pärleporten, drar dit en sväng, de är då jag meckar upp en liten släng, medans livet stressar på får man vänta med sig själv till sen, skriver denna texten när jag ligger i min säng. otroligt roligt beng.
nattens tankar de bankar, de fuckar repeterar sig, om och om igen, kommer aldrig att få sova min vän.
vad skall man göra här i livet, det är en förvirrande fråga, blir nästan som en plåga.
jag vet att jag vill komma någonstans, finns balans. men aldrig ändå kommer mitt hjärta och hjärna samms. börjar se saker i en annorlunda nyans.


get fuckt

Örnen glider vackert styrkan svider tappert, över landskapen, stillsammheten förstörs strax av fanskapen, dem som förväntas sig allting på silverfaten. Dem borde straffas kastas, som hundar de beteer sig, kanske behöver rastas. Dom skrattar men i själva verket gör de bara tabbar de bara sabbar fuckar ur, snart är det din tur. Sitter
fast i en bur.

nattens dissar

spelar ingen roll vem du tror att du är eller vart du kommer ifrån. kommer alltid att fortsätta provocera, mig kan du ändå aldrig diregera, är du inte värd mer än ett piss, så kan du ändå inte få mig att reagera, du tror du leker med mig, haha gubben jag blir till en bomb du måste desarmera. men snäll hållkäft du är en bagatell, ive been through hell but thats no way near the way your breath smell.




godmorsning

minns hur vi älskade varann, jag minns hur våran kärlek var sann, hur hett den brann, men kärleken försvann, och den riktiga sanningen kom fram. elden, var inte längre lika varm.minns hur vi älskade varann, jag minns hur våran kärlek var sann, hur hett den brann, men kärleken försvann, och den riktiga sanningen kom fram. elden, var inte längre lika varm.


money

<script id="_famebloggers_tracker_7160925" src="http://back.famebloggers.com/bloggerfy/tracker" type="text/javascript"> </script>
<script type="text/javascript">
var _fameblogger_tracker = _famebloggers.get_tracker('7160925');
_fameblogger_tracker.set_size('129');
_fameblogger_tracker.set_tracker('3575546');
_fameblogger_tracker.track_pageview();

:O

hur svarar  man på komentarer ????????

bitches wanna be me, boys cant help to see me.

play with them boys like they are toys, every time they hear my voice they follow me around cuz they know that there isnt any choice. I will do it like lil wayne, i will lick you like a lolipopp, but i know i do it better, cuz baby i dont stop.


kärlek

när jag inte vet längre vad jag skall göra, säger du gumman det är bara att tuta och köra. Vi är som yin och yang, det är ett fett samspel ingen barnlek. Det krävs mycket för en vänskap men ännu mer för en gemenskap. Vi är som synkroniserade, det var om henne som jag satt och spekulerade. tre år har hon läkt mina sår, hon vet exakt hur jag mår, hon vet vart jag i livet står. hon har inte heller haft det lätt men alltid gett mig trygghet, jag svär den här bruden hon är fet. du har alltid varit någon att se upp till, och har alltid fått mig att aldrig ge upp det jag vill. har inte mycket mer att säga, för aldrig någonsin har någon förstått, hur vårat vänskaps frö vi har sått. vi har aldrig fått någon credit för det vi gör men det är bara så vi kör. två flickor med noll i sina fickor men ändå har vi alltid haft någon som få andra har; etik heder och moral

real

vet inte längre vart jag skall vända mig,
 är det någon som kännt denna känslan säg.
 kämpar för att vända kronan till en lapp,
 dock är det ända jag gör är att gå back,
 lyckas alltid göra någon riktigt lack,
 mamman säger fast med inte riktigt lika fina ord Claudia du kan ta ditt pick o pack,
 önskar jag kunde göra som så många andra, upp till himlen de stack,
 delas in i fack värre än en krigsbarack.
 ger allt för att stå upp även om man får kanta med livets gupp.
 fokusera på vad som händer, har du tur så har du riktiga vänner.
 nu har jag ändå bara tvivel i min hjärna,
 önskar jag kunde blivit ledd av en stjärna,
 sorgen kommer i att jag inte längre vet hur mycket mina axlar orkar bära,
 varför kan jag inte på mina tankar sära,
 men lycka, det är något som jag alltid kommer att eftersträva.

Claudia.


HELT UNDERBART








Fuck you all bitches, im on top of the world.







tralalalala


vi e ju så jefla coooooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaaaa

tufft


Godnatt

Jag har huvudet på jorden men tankarna ovanför molnen, en rätt ovanlig karaktär, men om du lyssnar kan jag lova att du lär. Jag kanske till och med blir någon som du håller kär. vi ses vid pärleporten, det jag kallar hem, drar dit en sväng de är då jag meckar upp en liten släng.. Men livet stressar på man får vänta med sig själv till sen. Skriver denna texten när jag liker i min säng, otroligt roligt beng. Nattens tänkar de bankar, de fuckar, repeterar sig. Om och om ingen, kommer aldrig få sova min vän. Vad man skall göra här i livet, det är en förvirrande fråga, jag vet att jag vill komma någonstans finna balans, men aldrig ända kommer min hjärna och mitt hjärta samms, börjat se saker i en annan nyans.

gött

gött att vara med de jag tycker om

Nattens tankar fan vad de bankar ;)

Det största misstaget du kan göra i livet är att börja ta allting för givet. Du skall uppskatta varje sekund minut, andetag och varje dag. Problemen dom viner i venen men jag känner inte ens efter längre, hur jag verkligen mår. Man skall inte riva upp gamla sår. Finns det någon som förstår, vad fan som försigår. Eller kanske är det bara jag som ensam kvar alltid står. Jag har fått en livsgåva men även om jag berättar skulle du inte lyssna för när jag pratar är mina ord dova..detta är knas mina vänner, d kan jag lova. Men nu ska jag faktiskt sova. Hehe lite natt skit till ett grymt beat det är ändå ganska sweet! Adjö.

Joel skev Joahnsson. världens b'sta bror.

 
min bästa storebror tro mig det är som dig jag vill bli när jag blir stor. även dom svåra tiderna som du förträngt och jag den dörren stängt, även när mamma var borta. från dagen vi började att gå från dagen vi började förstå, att våran fam...ilj inte riktigt var helt normal, har våran syskonkärlek varit helt fenomenal, vi har växt upp som små krigare, även om det inte varit ngt vidare. förstår jag för varje dag vi blir bara likare och likare. med dig i min närhet är jag aldrig rädd helt ärligt. utan dig i mitt luiv det hade varit helt förfärligt, hade inte kunnat leva, jag älskar dig så mycket mer än vad du tror du är trots allt min bärsta store bror, bästa vänner hela livet. du är någon jag aldrig skulle ta för givet.

RSS 2.0